ODRŽAN SAJAM PRIVREDE , POLJOPRIVREDE , ZANATSTVA I ROBA ŠIROKE POTROŠNJE U SARAJEVU , CENTAR SKENDERIJA

U organizaciji Privredne komore Bosansko-podrinjskog kantona Goražde i Ministarstva za privredu Bosansko-podrinjskog kantona Goražde , a uz finansijsku podršku Ministarstva za privredu Kantona Sarajevo , na Sajmu privrede , poljoprivrede, zanatstva i roba široke potrošnje u Skenderiji ,u periodu od 14-16.12.2017. godine učešće su uzeli samostalni poljoprivredni proizvođači Bosansko-podrinjskog kantona Goražde i privredno društvo Agros doo. Goražde .

Pored poljoprivrednih proizvođača i privrednog društva Agros doo na pomenutom sajmu predstavili su se i Udruženje oboljelih od cerebralne paralize i distrofije Bosansko – podrinjskog kantona Goražde i dva predstavnika kućne radinosti.

Sajam je bio i komecijalnog smjera tako da su se izloženi proizvodi i prodavali.

Privredna komora Bosansko-podrinjskog kantona Goražde je kataloški , video materijalom i B2B razgovorima predstavila privredu Bosansko-podrinjskog kantona Goražde.

 

Vi ste ovdje: Home Informacije Novosti i događaji ODRŽAN SAJAM PRIVREDE , POLJOPRIVREDE , ZANATSTVA I ROBA ŠIROKE POTROŠNJE U SARAJEVU , CENTAR SKENDERIJA